14° Parçalı bulutlu

Ankara’daki sağanak sebebiyle yol çöktü

Foto Galeri - Mayıs 13, 2023 6:59 pm A A

Ankara’daki sağanak sebebiyle yol çöktü, seyir halinde bir araç sular altında kaldı

Ankara’da dün akşam etkili olan sağanak yağış nedeniyle hayat adeta durma noktasına geldi. Çayyolu Angora Bulvarı’nda çöken yola seyir halindeki bir otomobil düşerken, sürücü ekipler tarafından güçlükle kurtarıldı.

ANKARA’da akşam saatlerinde başlayan ve şehir genelinde etkili olan sağanak nedeniyle Çayyolu Angora Bulvarı’nda, otoyolda çökme meydana geldi.

OTOMOBİL SU DOLU ÇUKURA DÜŞTÜ

Çöken yola seyir halindeki bir otomobil düşerken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık, elektrik, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), TURK TELEKOM ve Başkent Doğalgaz ekipleri sevk edildi. Çöken yoldaki çukura düşen otomobilin sürücüsü vatandaşlar tarafından kurtarılırken, hafif yaralı olan kişi Bilkent ŞEHİR HASTANESİ’ne kaldırıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.

Ankara'da Otoyol Çöktü, Seyir Halindeki Otomobil Sulara Gömüldü

METRO DURAĞINI DA SU BASTI

Öte yandan Batıkent metro durağını su bastı, ERYAMAN’da ise bazı araçlar suda kaldı. Su baskınları nedeniyle araç sürücüleri trafikte ilerlemekte zorlanırken Batıkent semtindeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Foto Galeri - 6:59 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.